Кошик
109 відгуків
Интернет-магазин "Мега-Закупка"
+380958275769
+380958275769
  • picture 1
  • picture 2
  • picture 3
  • 1
  • 2
  • 3

Тендерайзер. Інструмент для розм'якшення м'яса

  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: tenderizer

83 грн.

Показати оптові ціни
+380958275769
МТС
  • Графік роботи
  • Адреса та контакти
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Тендерайзер. Інструмент для розм'якшення м'яса
Тендерайзер. Інструмент для розм'якшення м'ясаНемає в наявності
83 грн.
+380958275769
МТС

Опис

Пом'якшувач м'яса (тендерайзер) - інноваційна заміна молотка для відбивання. Він відмінно підходить для попереднього розм'якшення всіх видів червоного м'яса і стейків.


Дуже простий у використанні, він економить масу часу і сил – замість махання важкими молотками і ударів, після яких шматочки м'яса розлітаються по кухні, мясоотбивалка тендерайзер дозволяє робити непомітні, акуратні уколи. За один раз 24 уколу. Розпушене з допомогою тендерайзера м'ясо краще зберігає смакові якості, структура м'яса і його зовнішній вигляд не порушуються, але воно стає м'яким і соковитим при приготуванні.
М'ясо швидше маринується, прожарюється, пропікається, при цьому значно скорочується час приготування. Спеції і маринад знаходяться всередині продукту, а не на його поверхні – Ваші страви будуть ще смачніше й пахучіше.


Розпушене з допомогою тендерайзера м'ясо краще зберігає смакові якості, залишаючись при смаженні м'яким і соковитим.


Переваги:
Головне призначення тендерайзера, размягчителя м'яса - це додання м'ясу пухкої консистенції, що дозволяє прискорити процес приготування продукту і значно економити час роботи кухаря.

Важливі гідність тендерайзера - це те, що розпушене з його допомогою м'ясо, краще зберігає свої смакові якості, залишаючись при смаженні м'яким і соковитим. При обробці тендерайзером волокна продукту травмуються менше, ніж при обробці сапкою або молотком для м'яса, а сполучні тканини максимально руйнуються. Теплові хвилі проходять набагато легше крізь тканини розпушеного продукту, тому будь-яке м'ясо без кісток після обробки прожарюється набагато швидше і рівномірніше.


Принцип роботи з тендерайзером досить простий: за допомогою паралельних лез - голок на поверхню шматка м'яса наносяться насічки. Надрізи руйнують сполучну тканину і збільшують площу продукту.


Тендерайзер легко миється.
Розпушувач м'яса скорочує час роботи на 50 %.
Скорочує час маринування на 80%.


Конструкция из пластика 24 иглами-ножами из нержавеющей стали. Сок не вытекает, а отбивная почти не сжимается. Тендрайзер не травмирует сами волокна, как это делает молоток для отбивания. Молоток делает из мяса кашу, и вытекает много сока, а при использовании тендерайзера соединительная ткань остается целой.


Рекомендації по експлуатації размягчителя м'яса :
Додайте м'ясо на обробній дошці з дерева або пластику;
В залежності від щільності м'яса і товщини шматка виберіть оптимальне зусилля для його обробки. Врахуйте, що великі шматки рекомендується обробляти з двох сторін;
Уникайте попадання сталевих стрижнів в кістки і тверді предмети;
Рекомендується відбивати м'ясо перед маринуванням;
В процесі відбивання можна за смаком додати спеції;
Леза інструменту введуть їх всередину м'яса;
Після використання необхідно ретельно промити пом'якшувач;
Не можна використовувати абразивні миючі засоби і тверді губки.


Характеристики:
Матеріал виготовлення: нержавіюча сталь і пластмаса
Упаковка: блістер
Розмір блістера 21x19x4,5 см
Вага з упаковкою: 360 грам
Розміри тендерайзера: 14х11х2,8 см

Характеристики

Основні атрибути
Довжина19 мм
Матеріал робочої частиниНержавіюча сталь
Матеріал ручкиПластик
Ширина10 мм

Інформація для замовлення

  • Ціна: 83 грн.